svartnackspackning

ja då skulle man kunna säga att packningen var klar, som alltid är de lika svårt att packa och särskilt att packa för att vara borta en månad. å ja e ju tjej så och med de sagt så förstår väl alla att de är ju hemskt svårt att välja vad man vill ha för kläder osv med sig, helt omöjligt å veta va jag vill ha på mig just då men de blir väl mest träningskläder och barkläderna jag kommer att ha på mig. och som vanligt så känns de som att jag har glömt nåt och som vanligt så har jag väl glömt nåt också... Jaja, men de är ju inte hela världen de heller, om jag har glömt nåt kan jag alltid köpa nytt. Ojojoj nu börjar nervositeten smyga sig på, jag åker ju faktiskt imorn. Ska bli sjukt kul och jag hoppas den här tiden kommer bli de roligaste i mitt liv å så kommer de nog att bli. Ska åka därifrån som en KICKASS BARTENDER, en starkare människa och en gladare Sanna med många nya bekantskaper  =)=)=)
å mina små kissemissar kommer jag sakna väääldigt mycke. Pappa har precis varit och hämtat Liten och Mindre. Dom ska få bo hos mamma och pappa i deras egen lilla våning medans jag är borta. Ovanpå Pappas garage är de ett stort rum som Pappa brukar ha som kontor, och dom har även en hörna med soffgrupp, tv å sånt, å de är där dom ska få bo, jag tror dom kommer trivas hur bra som helst. Mamma skickade precis ett MMS med en bild på hur kissarna redan hade myst till de, perfect=)
Nu ska jag ringa min vän Emma, var ju där och sa hejdå igår, men kände att de inte riktigt räckte så kände mig lite sugen på att åka dit idag igen. Så jag tänkte tränga mig på där nu =)

http://se.youtube.com/watch?v=udRGSPRlWzE&feature=related


Viva la vida

Goddagens. Såsåså trött idag... Ingen höjdare alls, jag som inte har packat ett dugg och ska åka imorn bitti och vara borta i en månad, så att jag måste packa en hel del. Meen men, ska slita tag mig själv i nacken snart och börja packa.
Igår avnjöts en hemskt god middag, fläskfile medaljonger, hasselbackspotatis och en hemskt god sallad och får inte glömma dom goda dryckerna =)=)=) Sen däckade Frölander vid tolvsnåret och sov dödssömnen (den där sömnen man inte kan väckas ur, händer oftast när man druckit alkoholhaltiga drycker) vaknade vid fem och mådde crap, påminde mig själv om att mamma skulle komma hämta mig om fyra timmar, höll på att bryta ihop och gick å la mig i sängen. vaknade 20 minuter innan mamma kom, blaskade av ansiktet, bytte kläder och försökte göra mig någolunda fräsch. Sen bar de av till el sundsvallo, där släppte mamma av mig och hon åkte på ett möte. Jag gick en snabbis på stan sen hämtade Malin upp mig och vi åkte och käka på McDonalds, å där upptäckte ja att dom hade El Wrapo, haha. är de en spansk snubbe som driver mcdonken där eller? hahaha.... Sen åkte vi på Stadium för att kolla efter skor och en svart pike tröja som jag ska ha på bartenderutbildningen. Efter de så var Malin tvungen att dra vidare till stallet och jag strosade omkring på Birsta City i väntan på mamma. När mamma kom så blev de en hel del handling, kläder, skor, smink osv. Sen gick vi och fikade på waynes coffe sen bar de av hemåt å nu sitter jag här och drar mig nå jävulst för att börja packa, tror jag åker och hälsar på Carro på jobbet istället, skjuta upp saker.. joooni de är bra grejer de. Sen måste jag faktiskt ta och ringa praktikplatsen, har liksom inte riktigt gjort de än... å de är ju bra, NOT!
Inhandlat idag:
Ett par skor till utbildningen
Pumps
Id mineral make up
Smink från make up store (serum till ansiktet och lip plumber)
Ett par jeans
Ett par chinos
En kjol
En tunika
Ribbade strumpbyxor
Två pike tröjor
Träningsbyxor
E huvtröja

Handla kläder, ja de blir man glad av :)

Vi hörs!


Tjoo

Hallåhallå, sist jag skrev var jag nog inte nykter, halv åtta en söndagmorgon efter en galant kväll på krogen och besök i trevliga snövallar, mycket viktigt att då smyga in på bloggen och skriva: Hm. Jaa tydligen var de viktigt just då...
Idag har jag jobbat min sista dag å nu ska jag vara borta i en månad på bartenderutbildningen på grythyttan och de ska bli sjukt kul. Jag är nog lite nervös också men när jag väl kommit dit och hälsat på alla så tror jag nog att de kommer gå alldeles utmärkt. Jag ska bo som i en liten lägenhet på hotellet Loka Brunn å de är ju helt perfekt att jag har mitt eget krypin med kök, dusch, toalett och sovrum. Jag kommer nog trivas som spriten i frölanders käft.
Efter jobbet idag åkte jag till Härnö Vulk och skulle säga hejdå till brorsan, å där satt dom i världens mest stressiga miljö..? NOT. En satt och läste tidningen, basse satt och kolla på musik på youtube och en satt mest och filura och kika sig omkring, Undrar om dom håller på att stressa ihjäl sig där? Utbrändhet är inte å leka me....
Sen åkte jag hem till Emma och Danne å där var de i  full gång med att sätta upp dom nya och fina elementen dom har inhandlat.. Fick även klappa på Emmas "lilla" mage också, där inne förvarar hon ett kärleksbarn som tänkte dyka ut i April, tänkte tipsa dom om ett namn om de blir en tjej, Sanna, de är ett hemskt fint namn tror de betyder Världsbäst(?). Danne och hans pappa va ju mycket upptagna så jag och Emma gick upp på övervånigen och satt och prata lite sen kramades vi hejdå, jag ska ju trots allt vara borta i en månad så då får man lyxa till de med en kram.
Jaa de var lite kort om min dag de. Kommer försöka skriva så mycket som möjligt när jag är på Grythyttan så ni får en liten inblick i hur bra jag kommer ha de=)
Nä nu ska dvärgfrölander hoppa in i duschen och kanske smaka av nåt starkt, låt väl smaka önskar jag mig själv.
hadetokjävlabra!


Va faan?

Hm

Förstår du inte?

alltså, det är så himla genomskinligt. förstår du inte själv vad de är du gör? så beter man sig inte mot människor och de blir bara värre när jag får höra hur du pratar om de och skyller allt på mig, Mig?!!? vad är de jag har gjort? stått här ensam på mina ostadiga ben medans du inte bryr dig och lever ditt "nya liv". du har alltid gjort så här mot mig, kom de nån som kändes bättre just då så släppte du bara taget om mig, men sen när de nya vart tråkigt, då dög jag igen. å som alltid kastas jag fram och tillbaka, jag duger-jag duger inte, hur ska du ha de? men den här gången, ja den här gången  då tror jag faktiskt att de kanske kan vara slutet, eftersom den här gången har jag inte stått bakom den där dörren du alltid brukar öppna när du har lessnat. men att du (ni) får de till mitt fel, de förstår jag inte. jag vet att de var svårt att få tag i mig en period i mitt liv, men de fanns anledningar och du vet varför. och de är där jag inte riktigt kan förstå, en vän som inte står vid ens sida, eller finns kvar överhuvudtaget, de kanske inte är någon riktig vän. å allt du sagt till mig när jag har ifrågasatt ditt beteende, att du tar mig för givet, va de ditt bästa svar? men vänner är något man värnar om, vänner är (ska vara) de bästa som finns. när du har sagt att jag är din bästa vän och den du helst vill vara med men dagen efter och dagen därpå och dagen dääärpå ringer du inte mig utan då var de någon annan som var roligare och bättre att ringa, tänk ett steg längre för faan, säg inte saker som du inte menar, jag är inte blind, jag ser och förstår allt som händer!! men sen helt plötsligt går de bra att ringa igen, jajustja, du behövde handla men då är de enkelt att ringa mig: Sanna med bilen som alltid ställer upp.. å de var i princip enda gångerna vi sågs, men den dagen jag vart less på de och sa att jag inte kunde skjutsa dig, efter de... ja va hände då? ingenting. telefonen var tyst.. i början kände jag inte för att ringa dig heller för just då kändes de inte roligt att ringa en vän som bara verka vilja ha mig som personlig chaufför. men sen försökte ja, jag ringde och du skulle ringa upp, men du; jag tror att du råka slå fel telefonnummer??? och du klarade inte ens av att ringa upp mig när jag frågat om du ville komma på min inflyttningsfest, neee då ringer du upp en annan kompis istället och säger att du kanske kommer sen om du hinner, för de var ju inte min fest? 
om du läser de här så är de inget påhopp de är bara sanningen...
Jag tror jag tänker sluta bry mig, dont choose my way, choose the highway...

http://se.youtube.com/watch?v=CL2LYLbaQ3Q

                                                                   
 

Let go...

I'm losing my life.. Now I don't care...

Nu ska jag krypa ner under täcket, gonatt!


Snälla släpp inte min hand, då faller jag...

kompisar, barndom, kärlek, familj

To begin with.. http://se.youtube.com/watch?v=CL2LYLbaQ3Q

Du öppnar din famn och välkomnar mig med så mycke kärlek så jag sänker min mur, hur lyckades du? jag som var så säker på att den mur jag byggt upp var omöjlig att bryta ner, jag öppnar mig för dig och tänker: den här gången kanske de är okej? de är okej för mig att släppa allt och lita på mina känslor och bara låta allt hända... tillåta mitt hjärta att känna, känna lycka och tillit, lyssna på varje ord du säger och tro på alla ord som kommer från din mun... när jag har sänkt min mur  då litar jag på dig till 100 % och jag tillåter mig själv känna och visa känslor, men när du öppnat din famn och jag sänkt min mur då måste du finnas där för jag kommer finnas där för dig. att lämna mig och att sen vilja ha mig och att lämna mig igen och vilja ha mig igen (over and over again) är inte okej... jag är ingen trasdocka som kan slängas ut mitt i natten men sen komma på dagen efter att: oj de var kanske dumt gjort jag tror jag tar och ringer henne så är allt som vanligt igen, men jag gör om de här om en vecka eller två igen för de gick ju ganska smidigt...  Men de är väl jag som har största delen i såna här situationer, eftersom jag är så tillgänglig, accepterar och förlåter allt som händer omkring mig, för de är ju alltid mig de är fel på(?) då vet du att  hur du än sliter och slänger i mig så finns jag där för dig. menmenmenmen, va en människa (för fan) och förstå att även fast du vet att jag finns kvar varje gång så gör man inte sådär mot en människa, även fast jag förlåter så nånstans där inne finns allt kvar och lämnar spår, mer och mer, större och större. även fast jag inte gråter, skriker och skäller ut nån som gör så mot mig så har den personen sårat mig. Bara för att jag inte skriker och bråkar varje gång nåt är fel så betyder inte de att de är okej att behandla en människa som en trasdocka. Jag är inte sån som person, för jag är rädd, jag är livrädd att om jag säger till dig att du har gjort nåt fel, nåt som får mig ledsen.. så lämnar du mig, jag är livrädd att om vi skulle börja bråka så lämnar du mig, jag är livrädd att om inte jag gör som jag tror att du vill att jag ska göra så lämnar du mig, jag är livrädd att om jag säger vad jag tycker så lämnar du mig, men säger jag till dig att jag tycker att du har gjort nåt fel och du lämnar du mig, ja då är de nog ingen större förlust, bråkar vi och du lämnar mig, ja då är de nog ingen större förlust, gör jag inte som du vill och du lämnar du mig, ja då är de nog ingen större förlust, säger jag vad jag tycker och du lämnar mig, ja då är de nog  ingen större förlust... 
Öppna din famn, välkomna mig och låt mig stanna...
(du, dig o.s.v är ingen speciell person bara exempel på situationer)


                                                                        


Vänner som finns där även fast de har gått en halvår, vänner som skaffar nya vänner, vänner som kämpar för dig och förstår, vänner som inte är (riktiga)vänner, vänner som alltid har varit vänner men med en falsk baksida, vänner som ser vad som händer men inte gör något.
Jag förstår inte, hur man bara kan släppa nåt så viktigt och inte ens verka bry sig? Att veta att en männsika är ensam och bara låta de vara, att bara vackert trippa vidare med sina nya vänner och tycka att livet är underbart. Ser ni mig? Jag står faktiskt här bredvid? Det är lättare för två personer att öppna sin famn åt en ensam person än att en ensam person ska hoppa på två personer och försöka slita upp deras armar och hoppa upp i famnen som nån jävla ekorre.
Men du finns och utan dig hade jag aldrig klarat av att stå på mina egna ben, du får mig att känna mig stark, du får mig att förstå saker som är fel, du får mig att känna mig rolig, du får mig att känna mig bra på alla sätt och vis, du får mig att klara av att ta steg framåt istället för bakåt, du har hjälpt mig så mångamångamånga gånger, du har ställt upp mer än nån annan nånsin har gjort för mig och ibland så undrar jag.. har jag verkligen tackat dig nog? Du är en stark människa, starkare än nån annan och de är en sån som du jag behöver  vid min sida. Och för att du finns där så säger jag... tack.
Släpp inte min hand, då faller jag... 
http://se.youtube.com/watch?v=NB3VwTYiNK0
                                                                                 


Jag fick mycket när jag var liten. Jag hade mycke leksaker, vi åkte utomlands jätteofta, jag fick presenter nästan hela tiden, mamma gjorde den maten jag ville ha och tillåme olika maträtter om alla i familjen ville ha olika mat o.s.v. Men va de verkligen de jag ville(behövde) ha? Allt de där vägde inte upp allt annat som hände. Såg ni inte vad som hände med mig? Vad människor gjorde mot mig? Och vad jag gjorde för att försöka glömma allt? Det fick mig att lära mig att man ska inte prata om saker utan stänga in allt i sin egen kropp så försvinner problemen till slut(?) Men nu, efter så många år finns allt kvar, de finns där inne, och de är dom sakerna jag kommer ihåg inte dom gångerna när vi var ute med segelbåten eller när vi var i Barbados eller när vi hade en mysig söndagsfrukost, ne tyvärr de finns inte..! Och jag vet... jag vet att ni är/var experter på att blunda för saker, men snälla varför inte för en gångs skull förstå att jag gör misstag, förstå att jag väljer fel väg ibland och förstå att de är jag, jag och inte nån annan som väljer vilken väg jag tar, även fast de kan bli fel så är de jag som valt själv, jag och ingen annan...
to forgive but not forget
http://se.youtube.com/watch?v=7RkWs6P2IwE&feature=related

                                                                                  


Men ensam är kanske stark? Jag försöker intala(hoppas) mig de iallafall.. Men nånstans brister de väl  och då kommer den där dagen då jag sitter på den där bryggan och jag känner att vattnet talar till mig, de vill att jag ska hoppa i, hoppa i och sjunka ner mot botten och inte försöka ta mig upp....

                                                                                    


men jag vet att den dagen kommer inte, för jag vet att JAG ÄR STARK!!!

                                                                                  

Och som vanligt så är de inte tjejen som äger bloggen som har skrivit brevet!

http://se.youtube.com/watch?v=iwydEy59K74 The finish!!!!







Scary..

Har inte varit utanför dörrn på fyra dagar, men nu är de dags... Wish me luck

Sick and tired

Jaa som synes så har jag fortfarande väldigt tråkigt... Men men läs och njut!

Vilka är dina tydligaste karaktärsdrag?

Glad, fnitterfitta, arbetselak 

När är du lycklig?
När jag är med såna jag bryr mig om och såna som bryr sig om mig (på riktigt)
Vad beställer du på krogen?
Ett glas rent, tack!.
När sa du "Vet du inte vem jag är" senast?
Har aldrig sagt så, alla känner igen mig, hahaha
Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft.
Ojojoj, svår fråga. Har haft många bakfyllor i mitt liv. Dom värsta är väl dom gånger jag vaknat upp i fyllecellen. När polisen har tagit in mig har jag varit så kaxig, sååå nykter och skrikit som en galning men sen till slut när jag somnat i cellen och sen vaknat när dom ska släppa ut mig har jag skämts som en hund och gått med huvudet under fötterna. Sen när jag kommit hem har ångest och kexxningen smygit sig på ganska snabbt. Dom gångerna är man inte så pigg!
Vilken är din största fåfänga?
Jaa, de är från dag till dag de där. Beroende på Fröken Frölanders humör.
Hur vill du helst transportera dig?
Bil eller gå
Vad är ditt starkaste minne från barndomen?
Hm, har inte så många minnen från min barndom. Om jag skulle välja nåt av de starkaste så skulle de bara bli nåt ledsamt och tråkigt, som ensamhet, utanförskap, mutning... Men jag väljer nog ett lite trevligare som när våran familj var i Frankrike och jag fick en jättefin rosa klänning med gula ditsydda blommor på, ett par vita strumpor med små låtsas "diamanter" på och ett par guldskor, jag var så lycklig och kände mig så fin:):):)
Väldigt kortfattat: din syn på dokusåpor.
Tycker egentligen att dom är helt värdelösa men älskar att kolla på dom
Vilken modetrend var du tidig med att upptäcka?
Jag är inte direkt nån modesnubbe, tror jag? Jag har på mig de jag tycker att jag passar i, de blir bäst så
Vem är den mest kända människa du talat med?
Jag vet inte riktigt vem de skulle va.. De är mest några olika kändiskockar som jag pratat med
Vad är det närmaste döden du kommit?
Det måste varit när jag hoppade hopprep och skrapade upp stortån när jag var liten...(?!?!)

Vad smugglade du in i landet senast?
Smugglade? Jaa de var väl sprit de.

När skäms du?
När jag gjort nåt fel och betett mig illa mot någon

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Depression
Vilket är det värsta kok stryk du fått?
Private
Berätta om ett pensionärs beteende du upptäckt hos dig själv.
Det måste vara när jag gör storkok på söndagar inför hela veckan, tydligen så är man pensionär om man gör nåt sånt
Fyll i meningen: "Man kan ta E ur X, men man kan aldrig ta X ur E."
Man kan ta beroendet ur människan, men man kan aldrig ta människan ur beroendet
Vad är det märkligaste sms du fått?
"Kommer du ihåg va du lovade igår*flörtsmiley*?" Svar: Ehh neej, för du har fått helt fel nummer
Nämn en bok som du sagt att du läst, men som du i själva verket aldrig tagit dig igenom.
Skulle aldrig falla mig in att ljuga om en sån sak...
Fyll i meningen: "X, X och X - det känns som historien om mitt liv."
Fylla, bakfylla och jobb - de känns som historien om mitt liv
Vad irriterar människor sig på hos dig?
Att jag är så otroligt bra på allt.
Berätta om ditt senaste utbrott.
Needu tack...


Booooring

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Då var jag elva år och säkert hur lycklig som helst, gick i skolan, lekte med mina vänner och hade mysiga
fredagskvällar hemma med min familj, men de skulle nog inte ta lång tid tills jag presenterade mig själv för spriten och dom mysiga helgerna övergick till rymningar, smygdrickning och allmänt rännande överallt förutom hemma.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
De var ingen som sa att de här var ett minnes test?!? Januari 2008? Hmm, nothing special I believe.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Popcorn, salta pinnar, ostkrokar, ehh? är inte så mycket för snacks...

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Oj, de här är ju nästan svårare än nationella proven som man gjorde på skolan...


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Resa, Öppna egen restaurang utomlands, Shoppa mig less, Skaffa en personlig tränare och en personlig dietist.

6) FEM DÅLIGA VANOR
Snus, sprit, cigg(ibland), soffliggning, mer bilkörning än promenader

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Resa, Jobba, Umgås med vänner, Partaja, Fixa och dona hemma

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
En skönhet klär i allt...

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Haha, den går jag inte på....

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA  DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
Pass!

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Ett linne..
Vad använder du just nu för skor: Inga
Favoritfärg på kläder: Allt möjligt men de blir oftast svart som blir inhandlat. Vitt är också en favorti men jag är tydligen så smutsig av mig så de brukar inte vara en höjdare :)

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Pappa
Du delade en drink med: Om jag gjort de så kommer jag nog inte ihåg de
Du gick på bio med: Ojoj, var nog med Magda när vi såg Sex and the city filmen
Du gick på stan med: Emma
Skällde på dig: De är aldrig nån som skäller på mig för jag gör aldrig nåt fel, haha

Senaste
Låt du hörde:
Sophie Zelmani- I cant change
Film du såg: A lot like love
Mat du åt: Nyponsoppa om jag får kalla de mat :)
Fest: De var i lördags, Berkas 30års fest
Känslan: Sjuksjuksjuk
Ilska: Imorse när jag vaknade och upptäckte att jag fortfarande var sjuk
Resa: Grekland
Glädje: Alltid
Dröm: Pass!
Boken du läste: Företag och ledarskap
Personen du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Emma
Gången du åt en 7-eleven korv: De var nog två och ett halvt år sen, när jag jobbade i Stockholm
Gången du var utomhus: Ja de är nog tre dagar sen (är toksjuk)
Gången du sov: Imorse och Idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, de var nog på julafton tror jag...
Saken du köpte:
Snus

Om dig

Namn: Sanna
Ålder: 21
Smeknamn: FyllFrölander (tydligen, ingen aning varför?!?)
Syskon: en storebror
Sysselsättning: Jobbar och snart lite plugg :)
Bra egenskaper: Haha, ja de finns så många, orkar inte skriva alla här, hahaha
Dåliga egenskaper: None
Hårfärg: James brown brown
Ögonfärg: Blåa
Skostorlek: 38

Jahapp, då har ni märkt hur tråkigt jag har de när jag tillåme gör såna här skit listor, hjälp mig ifrån de här!!!!!


Sicksicksick

jag nyser som en galning, de rinner hundrafemtio liter snor varje sekund, håller på att skjuta huvet av mig själv,
halsen skulle jag mer än gärna skära av och kroppen känns som en 80årings... jaa jag är nära döden men skulle jätte
gärna vilja att de var över snart (läs nu). å gott om snus har jag ont om, å pallra sig iväg på en affär en dag som denna
är inget jag och min 80åriga kropp hurrar för... skulle gärna sitta och skriva lite här om mina senaste dagar i livet men då skulle de inte bli som mycket skrivet förutom; nysit 19 gånger på 7 minuter, snytit ut hela vättern ur min näsa, ätit 983 huvudvärkstabletter, vägrat svälja på 14½ timme, jätte hungrig men kan icke förtära något ätbart förutm nyponsoppa.. och lyssnat på Sophie Zelmani och tyckt synd om mig själv i hur många timmar som  helst. å de är väl kanske inte så kul att läsa om kan jag tro. en vettig sak har jag faktiskt gjort under dessa sjukdygn, jag kopplade in de trådlösa tangentbordet, musen och koppla in datorn i tvn så jag kan sitta och data vid tvn iställe för den bärbara lilla rackarn :)
nån som  har något trevligt tips på vad man kan göra när man är  uttråkad like hell och är sjuk som en dromedar?
alla förslag mottages för jag börjar bli grymt less på de här nu!!


Dagens tema: Medeltiden

Ja då var det den årliga temadagen på Gamla Karlebyvägen!! Medeltidstema.
Därför har jag handtvättat den senaste timmen, och de var nåt som verkligen föll mig i smaken...
Så hädanefter är de nolltolerans på tvättmaskiner!

Mina små kissemissar




Mina älsklingar!

A wish for something more...

Har nu varit ut på promenad nr 2 för dagen... Vart nästan två timmars promiss, helt perfekt.. Å nu har jag nyss
duscha och ska bege mig till sängen för att kolla på en film och förhoppningsvis somna in i en härlig skönhetssömn.
Upp klockan 5 imorn och trippa iväg till jobbet :)
Sovgott alla babianer!!!!

Wunderschönen dagar

När kommer dom?

Aloha

Ms Frölander sitter i soffan och har de sooo fuuuuucking boring, men gör jag nåt åt de? Neeeejneeej....
De är ju jättekul att bara sitta här och tråka, verkligen....
Gjorde middag för ett tag sen och som vanligt är det de tråkigaste man kan göra när man är själv, JÄMT.
Tänkte att jag för en gångs skull skulle sitta vid matbordet och avnjuta middagen men de fick mig att känna mig
ännu mer ensam och värdelös, så med bestämda steg tog jag tallriken med kokpära och fläskkotlett och begav
mig till soffan, men som att de gjorde saken så mycke bättre? jag är ju fortfarande ensam och har ingen att
kolla av med om maten va okej, eller skåla trocaderoglaset med... de slutade med att jag ordnade en middagskompis,
nämligen Pappa genom telefonen... och de var okej, inte bra och inte dåligt men helt okej... satt telefonen på
högtalare och la han på bordet, de kändes nästan som att han var här.
Hade även tänkt att baka tekakor idag, mammas recept, dom är jättegoda och hur nyttiga som helst, det är i princip
bara massa frön och havregryn i dom. Men tokfrölander hade slarva bort receptet så den idén flög ut genom fönstret
ganska snabbt. Paaaaanik, måste göra nåt annat vettigt, men vad?!?! Sitta vid datorn så tiden flyger förbi fortare än ett
reaplan? Städa lägenheten som jag städade igår?  Kolla på alla "jättebra" program som är på tv? Ladda hem så mycke
dålig musik som möjligt som jag aldrig kommer att lyssna på? Eller ta en promenad.. Gårdagens promenad var så skön så att de sistnämnda blir nog de vettiga jag tänkte göra lite senare ikväll. Och de känns som en helt okej sysselsättning en onsdagkväll.

Kissemissarna hälsar


Kom ihåg att använda hatt när du matar fiskmåsar....

Upptäckte att jag inte hade nå liv så jag blev tvungen att skriva ett till blogginlägg; med nöje tänkte
min vänstra...eller blir de högra hjärnhalva....? jaja så noga är de väl inte...
snart är de dags för mig att bege mig till grythyttan, de är bara nån vecka kvar. och jag börjar bli lite
nervös faktiskt men de kommer bli jäkligt roligt. När jag är där ska jag ta vara på varje sekund och
lära mig så mycket som får plats i min lilla hjärna. Mitt mål är att när jag åker därifrån ska jag  kunna
allt för att bli världens bästa bartender =) ganska mycket spritkunskap har jag ju redan nu, om de räknas
att kasta i sig så mycke brännvin som möjligt på så kort tid som möjligt?!?
De perfekta vore att när jag kommer hem från Grythyttan jobbar jag nån månad och när sommarn kommer åka utomlands och jobba sen åka hem till Sverigen igen på höstkanten och när vintern smyger sig på dra till fjälls
och jobba på nån restaurang, antingen som kock eller bartender=)
Ne nu är de dags att bete sig lite... Städdags på Gamla Karlebyvägen...Until next time... Toddelo

Fröken Frölander

goddagens, jag har utnämnt mig själv till somalias sämste bloggare men bara för att ingen annan ska hinna
före och säga att jag är värdelös på att blogga, lika bra att vara först med dåliga "nyheter".
idag har de ju tydligen varit en röd dag och de har jag inget emot alls, tycker de är väldigt
trivsamt med en röd dag såhär mitt i veckan. Jag har inte direkt gjort nåt vettigt men nämn nån dag jag bruka
göra de.. Men en promenad tänkte jag klämma in på kvällskröken så man får i sig lite frisk luft=)

jag har haft skattjakt hemma i lägenheten idag, men tyvärr hittade jag inte skatten... de var nämligen
några av dom hjärnceller som försvunnit från min hjärna dom senaste åren och tråkigt men sant så
förblir jag hjärncells lös och därför måste jag även sluta skriva här eftersom jag inte riktigt kan komma
på hur alla bokstäver ska avnänsad.... oj un bjröa de såpar ru.....

Morrondagens skatt: Världens största heljanne

Ja då var de dags, nytt år nya misstag

Ja då var de fredag och årets första eller är de andra dag? Jaja, ett nytt år är de iallafall och hur började de då...
jo vaknade upp fruktansvärt bakis på ett hotellrum i Hassela... en sån gång vill jag inte annat än att lura bakfyllan
och påbörja dagen med en öl och välkomna en ny fylla men så blev icke fallet, för jag skulle ju tydligen
sätta mig bakom ratten och köra hem till Härnösand men de fick jag ju naturligtvis vänta med i några timmar,  å
naturligtvis var de bara att lämna hotellrummet klockan 11 så då var de bara att lägga sig i bilen och sova med huvve
lutandes mot handbromsen, jätteskönt... men strax efter fyra så tog jag mig i kragen, gick och kissa och sen bar de
av hemåt, äntligen...
å idag har jag jobbat och jag måste ju säga att jag inte var den piggaste krabaten på bygget, men de gick helt okej...
slapp vara där från 06.00-21.30 som i tisdags så bara de var ju ett litet plus i kanten:)
efter jobbet så åkte jag på Mio och kika på lite möbler men hitta inte nåt som föll mig i smaken... eller jo de gjorde jag
men dom sakerna kostade mer än va min plånbok tål... så jag smög över på Jysk istället och köpte lite gardiner för en
bra penning:P
ja å nu sitter jag här.. och har gett mig själv en fredagspresent, en iskall öl å de tackar jag för, fredagen är fulländad!!

Dagens

Humör: Baaaaakiströttless
Gjort: Varit i Hassela och druckit sprit
Planer: Kolla på film och sen sova
Ser på: Parlamentet

Lyssnar på: Mina små kissemissar som busar
Läser: Inget
Dricker: Cola

Äter: Inget

Bästa: Grythyttan 2 februari
Sämsta: Ehh...
Väder: Halt, kallt, vitt, jobbigt.....

 


RSS 2.0